fbpx

Servicii de audit privind maturitatea digitala

audit

Ce implică auditul maturității digitale?

Vom evalua organizația dvs. în raport cu modelul nostru de maturitate digitală, prezentându-vă unde vă aflați în procesul de transformare digitală conform acestui model.

Mai exact, vom examina:

Cultura – Sunteți într-adevăr centrați pe client și întreaga gândire legată de business urmărește această linie?

Competențele – Aveți (și păstrați) competențele și cunoștințele necesare dezvoltării și livrării de produse / servicii  digitale centrate pe client?

Procese – Modalitățile dvs. interne de lucru permit procese rapide de concepere și dezvoltare a produselor?

 

Relațiile cu  furnizorii – Consultanții/furnizorii dvs. adaugă cu adevărat valoare și susțin dezvoltarea business-ului conform strategiei digitale adoptate?

Vom realiza acest audit în cadrul unor întâlniri și interviuri cu principali stakeholderi, petrecând timp în cadrul companiei dvs. pentru a înțelege cu adevărat cum funcționați. După evaluarea preliminară, vom lucre împreună la un set de indicatori de performanță  și un plan de acțiune care să susțină atingerea obiectivelor de transformare digitală.

Care este cel mai bun moment pentru a face auditul maturității digitale?

Vom realiza auditul de maturitate digitală chiar la începutul relației noastre, ajutându-vă să înțelegeți unde vă aflați în prezent pe scala de maturitate digitală și vă pregătiți pentru transformarea digitală.

Pentru mai multe detalii