fbpx

Trainig privind securitatea informatiilor

Instruirea în domeniul securității informațiilor pentru angajați crește gradul de conștientizare a riscurilor privind informațiile și securitatea informațiilor. În mod tradițional, securitatea informațiilor a fost plasată exclusiv pe umerii echipei IT, dar criminalii cibernetici au descoperit că este mai ușor să obțină accesul la o organizație prin angajații acestora decât prin găsirea unei modalități de a ocoli infrastructura de securitate.

Pe măsură ce angajații au devenit țintă, nevoia de instruire a crescut. Instruirea în domeniul securității informațiilor pentru angajați nu este nouă – de fapt, Fortune 500 și organizațiile mari cu informații sensibile își instruiesc angajații de zeci de ani. Cu toate acestea, nevoia întreprinderilor mici și mijlocii de a desfășura instruirea în domeniul securității informațiilor pentru angajați este relativ nouă și crește rapid.

Industriile tradiționale care necesită instruire în domeniul securității informațiilor pentru angajați sunt cele care dețin informații sensibile. Cele bine cunoscute companii care au investit în formarea de conștientizare includ următoarele domenii:

Bănci, Sănătate, Firme de avocatură, Software / Tehnologie, Administrație / Militar

Cu toate acestea, nevoia de formare în domeniul securității informațiilor pentru angajați a crescut dincolo de aceste industrii sensibile. Companiile care nu ar fi trebuit niciodată să se gândească la pregătirea pentru conștientizarea cibernetică cu câțiva ani în urmă încorporează acum investiția. Industrii cum ar fi:

Producție industrială, Consultanță în afaceri mici, Planificare financiară, Cabinete medicale, Farmacie, ONG

 

Opțiuni pentru instruire

  • Nivelul de dificultate: poate fi modificat în funcție de nevoile organizației dvs. de la nivel de bază la nivel avansat / expert
  • Opțiuni: cursuri in-house sau cursuri open
  • Instruirile privind securitatea informațiilor respectă recomandările date de autoritățile guvernamentale, asociațiile profesionale și producătorii de tehnologii de securitate.

 

 

Beneficii

  • Angajați încrezători
  • Cultură a securității informației mai bună
  • Economie financiară
  • Economie de timp
  • O mai bună securitate a informațiilor

Pentru mai multe detalii