fbpx

FACORY 4.0, o conferință și o gală din viitor

foto_marius_haratau

In viata ai nevoie de doua ingrediente ca sa reusesti : sa-ti fie foame si sa ai o directie. Cînd îti e foame, te misti, cauti o solutie, evoluezi, te transformi. Altfel mori. Poate parea paradoxal dar moartea este cel mai puternic motor al vietii. Daca nu am muri, nu ne-ar pasa de viata. Viata ta are un pret pentru ca are un final. E un interval scurt în care ti se ofera ragazul sa afli cine esti. Iar daca ai sansa sa îti fie foame, ai si prilejul sa faci ceva ca sa o potolesti. Asa evoluezi si te transformi într-o varianta mai buna a ta.

Dar foamea nu este de ajuns pentru a avansa în viata cu un rost. Ai nevoie si de o directie. In termeni mai tehnici i se spune leadership. Adica ceva care te conduce de la ce esti acum la ceea ce vrei sa devii mai tîrziu. Dar nu poti ajunge acolo singur, mai ai nevoie de ceva. Acel ceva este relatia cu ceilalti. Unii dintre ei au parcurs deja acest drum. Au cazut si s-au ridicat si iar au cazut dar au luat-o mereu de la capat pîna au reusit. In relatia cu acesti oameni poti gasi în tine energia care te poate duce si pe tine mai departe.

Unde îi gasesti ? La multele conferinte si evenimente care se petrec în România în zona inovatiei, a noilor tehnologii si a viitorului. Acolo întîlnesti pe acesti oameni alaturi de care poti creste. Este networking-ul tau, tesatura ta de contacte care s-ar putea ca într-o zi sa fie vitale si sa îti schimbe viata. Am invitat la emisiunea « Noi venim din viitor » pe o buna parte din acesti oameni care organizeaza evenimentele prin care conecteaza România la viitor. Nu prea îi vedeti prin presa din România dar ei exista. Sînt mai multi decît credeti si sînt mai puternici cu fiecare zi care trece. Ei vor transforma România în tara la care visam de prea multi ani.

Astazi veti auzi pe unul dintre acesti alchimisti ai noilor tehnologii care ne proiecteaza în viitor. Este vorba de Marius Haratau, organizator al evenimentului Factory 4.0 care va avea loc la Palatul Parlamentului pe 8 si pe 9 noiembrie. Mai multe despre acest proiect puteti afla la adresa : https://factory40.ro

Pentru mai multe detalii