Confidențialitatea la Infosec Center S.R.L

Infosec Center S.R.L. este responsabilă pentru datele colectate și procesate în scopuri proprii. Ne angajăm să menținem securitatea și confidențialitatea datelor personale pe care le prelucrăm, prin intermediul site-ului nostru web, fie prin interacțiunile noastre cu cliențiisau partenerii de afaceri.Indiferent dacă susținem clienții noștri sau gestionăm propriile date, confidențialitatea și securitatea sunt în centrul operațiunilor noastre.

Date de contact:

Dacă doriți să ne contactați pentru a afla mai multe despre modul în care prelucrăm datele personale, sau să vă exercitați drepturile, sau să depuneți o plângere ori să discutăm anumite aspecte care țin de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind următoarele date:

Email: office@infoseccenter.ro

Telefon: +40740339467

Datele pe care le prelucrăm și scopul prelucrării:

Deși serviciile noastre principale nu se referă la colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, prelucrăm deseori date cu caracter personal în cadrul furnizării serviciilor de securitatea informațiilorși confidențialitate. Acest lucru poate varia de la datele clienților noștri sau datele clienților clienților noștri. Nu colectăm date personale ca obiect al activităților prestate în aceste interacțiuni, cu excepția materialelor precontractuale și a comunicărilor referitoare la activitățile individuale. Această situație și prelucrările ulterioarea datelor se efectuează în conformitate cu un contract sau cu scopul de a intra într-un contract, în relația Infosec Center S.R.L.cu clienții săi. Tipuri de date prelucrate:

  • nume
  • funcții
  • adrese de e-mail
  • adresa
  • telefon
  • semnături

Avem un formular de contact pe pagina web www.infoseccenter.ro, care permite persoanelor să adreseze mesaje legate deserviciile noastre, inclusiv exercitarea drepturilor în conformitate cu Regulamentul679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal. Contactați-ne pe această pagină și trimiteți un e-mail la office@infoseccenter.ro. Adresa de email este monitorizată permanent pentru a ne asigura că identificăm și gestionăm eficient solicitarea dvs..Formularul conține informații de contact de bază și câmpuri text care vă permit să furnizați detalii despre solicitarea dvs. Vă rugăm să nu includeți informații sensibile în acest formular, deoarece avem alte modalități sigure în care ne puteți trimite informații.Aceste date sunt prelucrate în conformitate cu Interesele noastre legitime și sunt utilizate doar pentru a vă răspunde la solicitare. Tipuri de date prelucrate:

  • nume
  • adrese de e-mail
  • câmp de subiecte și câmp text liber (care nu trebuie să includă date personale)

Prelucrăm datele personale pentru a facilita contractele de angajare și pentru a oferi angajaților beneficii care sunt asociate cu activitatea la Infosec Center S.R.L. Angajaților li se oferă informații privind confidențialitatea internă,privind modul în care sunt prelucrate datele acestora, dar dacă ați lucrat anterior la Infosec Center S.R.L., puteți face o solicitare prin intermediul formularului nostru de contact.Tipuri de date prelucrare:

  • informații furnizate angajaților prin intermediul politicii interne de confidențialitate.

Realizăm prelucrarea informațiilor de bază ale potențialilor clienți și a oportunităților, care pot fi colectate prin întâlniri de vânzări, cărți de vizită, verbal, la evenimentele pe care le organizăm sau la care participăm. Acestea se referă la persoana de contact a potențialului client și include informații personale precum și detalii ale fiecărei oportunități. Utilizăm o soluție bazată pe cloud pentru a găzdui aceste date, care se integrează cu serviciile noastre de e-mail,astfel încât să putem urmări interacțiunile noastre și să gestionăm eficient relația de afaceri. Această prelucrare este bazată pe interesele legitime ale Infosec Center S.R.L. sau pe intrarea sau execuția unui contract cu un client.Tipuri de date prelucrate:

  • nume
  • funcție
  • adrese de e-mail
  • adresa
  • telefon
  • semnături
  • conversații prin e-mail.

Serviciile noastre de gestiune financiară și contabilitate sunt externalizate și prelucrează informațiile de bază ale clienților pentru a îndeplini cerințele contabile legale. Acestea variază de la facturi,chitanțe,detalii ale contului, foi de pontaj, state de plată și detalii bancare. Utilizăm o soluție bazată pe cloud pentru a prelucra și stoca documentele contabile (facturi, chitanțe, avize). Tipuri de date prelucrate:

  • nume
  • adrese de e-mail
  • adresa
  • telefon
  • detalii despre contul bancar al clienților și furnizorilor
  • semnături

Când livrăm un serviciu clienților noștri, ne place să ne asigurăm că au primit un serviciu excelent. Utilizăm informațiile de contact ale clienților pentru a trimite un sondaj care adresează întrebări despre modul în care am prestat serviciile noastre. Acest lucru este realizat în interesele noastre legitime și folosite strict pentru a ne asigura că am îndeplinit așteptările noastre și ale clienților. Această prelucrare și răspunsurile de la clienți nu sunt folosite pentru a trimite mesaje nesolicitate prin intermediul comunicărilor de marketing.

Prelucrăm datele din contactele cu furnizorii. Aceste informații pot fi colectate prin intermediul site-ului nostru web, al e-mailului, al Linkedin, al agențiilor de recrutare sau al agențiilor de publicitate. Furnizorii cu care avem realații de afaceri sau cu care am putea colabora în viitor vor avea datele stocate într-o soluție bazată pe cloud, astfel încât să putem urmări competențele, datele de contact și disponibilitatea acestora. Această prelucrare este efectuată în conformitate cu interesele legitime ale Infosec Center S.R.L. pentru executarea unui contract sau cu scopul de a intra într-un contract. Tipuri de date prelucrate:

  • nume
  • funcția
  • adrese de e-mail
  • adresa
  • telefon
  • abilități
  • istoricul locurilor de muncă
  • detalii despre contul bancar
  • polițe de asigurare
  • carte de identitate
  • pașaport
  • permis de conducere
  • referințe și conversații prin e-mail.

Infosec Center S.R.L. prelucrează date cu caracter personal atâta timp cât este necesar pentru a ne îndeplini obligațiile legale sau în cazul unui temei legitim pentru păstrarea acestora. Revizuim datele personale de la caz la caz și documentăm perioada de reținere pentru fiecare dintre acestea. Pentru mai multe informații despre cât de mult timp păstrăm datele personale în sistemele și bazele noastre de date, vă rugăm să ne contactați:

Email: office@infoseccenter.ro

Telefon: +40740339467

Trimitem doar comunicări personalizate de marketing,în situația în carene-ați furnizat consimțământul dumneavoastră. Nu trimitem comunicări de marketing nesolicitate. Principala noastră formă de prezentare a serviciilor este prin intermediul evenimentelor și activităților de marketing online.

Prin intermediul acestui instrument de marketing Infosec Center S.R.L., își prezintă serviciile și furnizează informații despre serviciile și competențele sale. De asemenea, putem schimba cărți de vizită la evenimente și vă vom trimite un e-mail pentru a urmări interacțiunea noastră cu dvs. Acest lucru nu înseamnă că vă vom trimite materiale de marketing,dar vom introduce informații despre oportunități în sistemul nostru de vânzări pentru a ne asigura că v-am furnizat informațiile pe care le solicitați.

Infosec Center S.R.L. utilizează platforme social media, precum Linkedin. Noi, în calitate de utilizatori ai platformei am subscris termenilor și condițiilor acestor instrumente online de comunicare,cu scopul de a comunica cu ceilalți utilizatori. Dacă nu doriți să primiți nici o formă de comunicare din partea Infosec Center S.R.L.ne puteți comunica această decizie prin intermediul formularului de contact de pe pagina noastră web sau prin e-mail la office@infoseccenter.ro

Facebook:

You Tube:

Utilizăm furnizorii de sisteme de terță parte pentru a ne permite să livrăm în mod eficient serviciile noastre și să păstrăm în siguranță informațiile (inclusiv datele personale), ceea ce ne permite să ne concentrăm pe furnizarea de servicii către clienții noștri.

Folosim lideri mondiali în servicii de infrastructură bazate pe cloud, ceea ce înseamnă că furnizorul se ocupă de toate echipamentele fizice și de managementul acestora. E-mailul, aplicațiile de tip office și stocare documente-Folosim un furnizor de găzduire extern pentru aceste servicii, care sunt experți de renume mondial în furnizarea acestor servicii. Datele sunt prelucrate în Europa și este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că acestea sunt administrate în siguranță. Găzduire web –folosim serviciile unui furnizor care dovedește un nivel ridicat de securitate și transparență. Software de gestiune financiară-Utilizăm o soluție de gestiune financiară recunoscută în România ca fiind soluția aflată pe prima poziție în acest segment de piață, găzduită în Irlanda. Am semnat un set cuprinzător de termeni și condiții împreună cu acest furnizor. Acest sistem conține informațiile de contact ale clienților noștri, facturile și alte documente financiare associate.Resurse Umane (HR) Pentru activitățile de recrutare am ales un sistem de HR recunoscut în mediul de recrutare online, care ne permite să gestionăm și să sprijinim în mod eficient candidații. Acesta este găzduit în România.

La Infosec Center S.R.L. luăm în serios securitatea datelor personale. Am implementat un mix de controale de securitate cibernetică. Evaluăm securitatea pentru confidențialitate, integritate și disponibilitate pentru a ne asigura că datele rămân protejate, exacte și disponibile în scopurile propuse. Unele dintre controalele de bază pe care le-am implementat sunt:Autentificare multi-factor (MFA) pe toate sistemele bazate pe internet.Criptarea datelor în stare de repaus și în transit. Evaluări tehnice ale sistemelor noastre pentru vulnerabilități și erori de configurare. Instruirea permanentă a angajaților. Politici și proceduri privind operațiunile și configurarea sistemelor.

Locațiile sistemelor folosite: Email, aplicații de tip office și stocare documente–Irlanda și Olanda Găzduire pagini web -Olanda Email Marketing–SUA Aplicație gentiune financiară în cloud–Irlanda Portal recrutare online (HR) –Romania

Infosec Center S.R.L. a implementat măsuri potrivite pentru a asigura un nivel adecvat de protecție a datelor dvs. personale atunci când sunt prelucrate în țări din afara Europei. Dacă aveți întrebări sau doriți să obțineți copii ale garanțiilor pentru un anumit set de activități și de prelucrare vă rugăm să ne contactați.

Aveți urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, în condițiile prevăzute de lege:

Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dvs. pe care le deținem;

Dreptul la corectarea oricăror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;

Dreptul la opoziție sau la restricționarea utilizării de către noi a datelor tale cu caracter personal;

Dreptul de a își retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimțământ. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia;

Dreptul la ștergerea datelor tale cu caracter personal, în situațiile în care ți-ai retras consimțământul, când prelucrarea nu mai este necesară sau când prelucrarea respectivă este contrară legii;

Dreptul la portabilitatea datelor ce iți permite să transmitem o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la tine către o entitate indicată de tine.

În cazul în care ai întrebări cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau dacă dorești să ne trimiți o cerere sau să îțî exerciti oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugăm să contactezi Responsabilul nostru cu protecția datelor, la adresa office@infoseccenter.ro . Vom analiza fiecare cerere și vă vom informa cu privire la acțiunile întreprinse, în cel mai scurt timp posibil, în termen de maximum o lună de zile. În cazul în care vom avea nevoie de mai multe informații de la tine sau dacă întâmpinăm dificultăți în soluționarea cererii tale, te vom informa fără întarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiza corespunzătoare a cererii tale.

În cazul în care vei considera ca nu am reușit sa iți soluționăm toate cererile sau dacă nu ești multumit de raspunsurile noastre, poti depune o petitie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30Sector 1, cod postal 010336Bucuresti, Romania anspdcp@dataprotection.ro Puteți, de asemenea, să apelați la instanțele de judecată

Confidențialitatea datelor personale reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte pentru noi. Nu transmitem aceste date către terțe părți decât dacă este necesar, și numai datele necesare pentru conformitate cu cerințele legale sau de acreditare.

Colegiul Farmaciștilor din România

Nume :

Prenume :

Data nasterii :

Profesia :

Specialitatea :

Gradul profesional:

Locul de munca si adresa acestuia :

CNP-ul meu (necesar pentru acordarea creditelor de E.M.C. / E.F.C.)

image.png